Inboedelopslag

Zoekt u nog een inboedelopslag? Daarvoor kunt u ook bij ons terecht. Sterk Verhuizingen beschikt over een opslagplaats met onbeperkte ruimte. Deze ligt in Maastricht en is uitstekend bereikbaar. Tegen een aantrekkelijke prijs staat uw inboedel hier droog en veilig. Zo heeft u daar al geen omkijken meer naar.

Inboedelopslag na ontruiming

Naast bedrijfs- en woningontruimingen in Limburg, is het ook mogelijk om uw inboedel bij ons onder te brengen. Bij een scheiding, sterfgeval of faillissement zijn er genoeg andere zaken die geregeld moeten worden. Ook spelen emoties vaak een rol, waardoor het lastig kan zijn om de inboedel zelf te ontruimen. Wij nemen u alle zorgen over de inboedelopslag uit handen.

Opslagruimte te huur

Wanneer uw nieuwe woning nog niet af is, of u een tijdje naar het buitenland gaat, kunt u bij ons tijdelijke opslagruimte huren. Mocht u gebruik willen maken van langdurige opslag, dan kan dit in overleg. We hebben grote opslagkisten die geschikt zijn voor allerlei soorten inboedelopslag. Uiteraard betaalt u alleen voor de opslagruimte die u nodig heeft.

Transport van en naar de opslagplaats

Sterk Verhuizingen kan u ook helpen met transport van de inboedel. Soms gaat het om zware meubels of breekbare voorwerpen. Het is belangrijk om hier zorgvuldig mee om te gaan. Wij beschikken over ruime verhuiswagens en stevig verhuismateriaal. Bovendien hoeven we meestal maar één keer heen en weer te rijden. We laten het echter geheel aan u over. U kunt uw inboedel zelf naar onze opslagplaats brengen of door ons laten vervoeren. Wilt u uw spullen weer ophalen of ergens geleverd krijgen? Geef ons de datum en locatie door en het wordt meteen voor u geregeld.

Opslagtips

Het belangrijkste tijdens de inboedelopslag is dat uw spullen niet beschadigen en hun kwaliteit behouden. Een schone, warme opslagplaats draagt daar aan bij, maar u kunt zelf ook met veel zaken rekening houden. Hieronder vindt u 5 opslagtips die gegarandeerd helpen.

  1. Gebruik stevige verhuisdozen, wikkelfolie, beschermhoeken en verhuisdekens.
  2. Reinig de meubels goed en dek ze af met speciale meubelhoezen.
  3. Verwijder olie en batterijen uit elektrische apparatuur.
  4. Zet zware voorwerpen altijd onder in de doos en zorg ervoor dat het tilbaar is.
  5. Voorkom schimmel door spullen schoon en droog te verpakken met eventueel vochtvangers erbij.

Wilt u gebruik maken van onze inboedelopslag? Neem dan contact met ons op. Uiteraard geheel vrijblijvend.

CONTACT OPNEMEN