Opslagplaats Maastricht

Gaat u binnenkort verhuizen? En zoekt u tijdelijk een betrouwbare opslagplaats voor uw spullen? Zowel particulieren als bedrijven kunnen hiervoor bij ons terecht. Sterk Verhuizingen beschikt over een opslagplaats met onbeperkte ruimte. Deze ligt in Maastricht en is uitstekend bereikbaar. Tegen een aantrekkelijke prijs staat uw inboedel hier droog en veilig. Zo heeft u daar al geen omkijken meer naar. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

OPSLAGRUIMTE AANVRAGEN

Particuliere inboedelopslag

Inboedelopslag na ontruiming

Naast het ontruimen van uw woning, is het ook mogelijk om uw inboedel bij ons onder te brengen. Bij een scheiding of sterfgeval zijn er genoeg andere zaken die eerst geregeld moeten worden. Ook spelen emoties vaak een rol, waardoor het lastig kan zijn om de inboedel zelf te ontruimen. Wij nemen u alle zorgen over de inboedelopslag uit handen.

Opslagruimte te huur

Wanneer uw nieuwe woning nog niet af is of u een tijdje naar het buitenland gaat, kunt u bij ons een tijdelijke opslagruimte huren. Mocht u gebruik willen maken van langdurige opslag, dan kan dit in overleg. Wij hebben grote opslagkisten die geschikt zijn voor allerlei soorten inboedel. Daarnaast behoort stalling van uw oldtimer(s) ook tot de mogelijkheden.

Zakelijk magazijn/archief

Opslag na ontruiming of calamiteit

Naast het ontruimen van uw bedrijfspand, is het ook mogelijk om uw bezittingen tijdelijk bij ons onder te brengen. In het geval van bijvoorbeeld een faillissement zijn er genoeg andere zaken die eerst geregeld moeten worden. Ook bij een calamiteit is het gunstig wanneer u bepaalde apparatuur met spoed op een veilige plek kunt plaatsen. Wij nemen u alle zorgen over opslag uit handen.

Logistieke ondersteuning

Sterk Verhuizingen beschikt over een modern wagenpark, bestaande uit diverse verhuiswagens. Zo hebben we een klein en groot bestelbusje, twee bakwagens, een vrachtwagen en een verhuislift. Indien nodig kunt u 24/7 (een van) deze vervoersmiddelen huren, bijvoorbeeld in het geval van een calamiteit. Dan is het handig wanneer u geschikt vervoer heeft om uw spullen in veiligheid te brengen.

Opslagtips

Het belangrijkste bij de opslag is dat uw spullen niet beschadigen en hun kwaliteit behouden. Een schone, warme opslagplaats draagt daar aan bij, maar u kunt zelf ook met veel zaken rekening houden. Hieronder vindt u 5 opslagtips die gegarandeerd helpen.

  1. Gebruik stevige verhuisdozen, wikkelfolie, beschermhoeken en verhuisdekens.
  2. Reinig de meubels goed en dek ze af met speciale meubelhoezen.
  3. Verwijder olie en batterijen uit elektrische apparatuur.
  4. Zet zware voorwerpen altijd onder in de doos en zorg ervoor dat het tilbaar is.
  5. Voorkom schimmel door spullen schoon en droog te verpakken met eventueel vochtvangers erbij.

Wilt u gebruikmaken van onze opslagplaats in Maastricht? Neem dan contact met ons op. Uiteraard geheel vrijblijvend.

CONTACT OPNEMEN