Particulier verhuizen

Bij een particuliere verhuizing, groot of klein, komt veel kijken. Verhuizen kost tijd, energie en kan de nodige stress veroorzaken. Maar het kan ook anders. Bij Sterk Verhuizingen krijgt u een complete verhuisservice met begeleiding op maat. Want iedere verhuizing is uniek. Wij zijn uw juiste partner als het aankomt op zorgeloos verhuizen. Stel het u eens voor: verhuizen zonder stress en zonder gedoe. Dat wil toch iedereen?

Particuliere verhuizing

Onze particuliere verhuisservice draait volledig om ontzorgen. Naast het verhuizen zelf, begeleiden wij u van inpakken en ontruimen tot opslag en montage.

lees meer >

Senioren verhuizing

De senioren verhuisservice werkt net even anders. Niet de snelheid van de verhuizing, maar de persoonlijke aandacht staat centraal.

lees meer >

Studenten verhuizing

Studenten verhuizen is een kwestie van efficiënt te werk gaan. Met onze studenten verhuisservice gebeurt dit snel en tegen een voordelige prijs.

lees meer >

Internationale verhuizing

Met onze internationale verhuisservice ontlasten wij u van begin tot eind. Eventuele woningontruiming, transport en inboedelopslag wordt direct voor u geregeld.

lees meer >

Inboedelopslag gezocht?

Onbeperkte opslagplaats in Maastricht. Uw spullen staan droog en veilig.

lees meer >

Hulp nodig met verhuizen?

Vraag nu een offerte aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN

Onze extra services

Montageservice

lees meer >

Woningontruiming

lees meer >

Verhuiswagen/lift verhuur

lees meer >

Slotenservice

lees meer >

Wat klanten over ons zeggen:

10

Top geregeld door een STERK team!

Mijn verhuizing is perfect verlopen. Tijdens het voorgesprek word je goed geïnformeerd. Een professioneel enthousiast team wat efficiënt te werk gaat. Nette, vriendelijke medewerkers die het visitekaartje voor STERK verhuizingen zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berg en Terblijt - 15 februari 2024
10

Beter kun je het niet krijgen!

De mannen van Sterk doen hun naam eer aan! Sterk in zowel communicatie, vriendelijkheid, behulpzaamheid en spierballen! Er wordt hulp geboden op elk vlak. De mantelzorgwoning voor mijn ouders was nog niet helemaal klaar op de dag van de verhuizing. Spullen werden opgeslagen in het magazijn van Sterk, ook allemaal geen probleem. Een bedrijf gerund door mensen met een zeer positieve instelling! Dat zie je zelden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bunde - 6 februari 2024
10

Snel, secuur en conform afspraken

Snel, secuur en conform afspraken! Mijn garage moest tijdelijk leeggeruimd worden voor een verbouwing. De mensen van Sterk hebben deze garage in een mum van tijd leeggemaakt, de spullen zorgvuldig opgeslagen en een week later weer alles op de plek retour geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noorbeek - 30 januari 2024
90 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Hulp nodig met verhuizen? Vraag nu een offerte aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN