Particulier verhuizen

Bij een particuliere verhuizing, groot of klein, komt veel kijken. Verhuizen kost tijd, energie en kan de nodige stress veroorzaken. Maar het kan ook anders. Bij Sterk Verhuizingen krijgt u een complete verhuisservice met begeleiding op maat. Want iedere verhuizing is uniek. Wij zijn uw juiste partner als het aankomt op zorgeloos verhuizen. Stel het u eens voor: verhuizen zonder stress en zonder gedoe. Dat wil toch iedereen?

Particuliere verhuizing

Onze particuliere verhuisservice draait volledig om ontzorgen. Naast het verhuizen zelf, begeleiden wij u van inpakken en ontruimen tot opslag en montage.

lees meer >

Senioren verhuizing

De senioren verhuisservice werkt net even anders. Niet de snelheid van de verhuizing, maar de persoonlijke aandacht staat centraal.

lees meer >

Studenten verhuizing

Studenten verhuizen is een kwestie van efficiënt te werk gaan. Met onze studenten verhuisservice gebeurt dit snel en tegen een voordelige prijs.

lees meer >

Internationale verhuizing

Met onze internationale verhuisservice ontlasten wij u van begin tot eind. Eventuele woningontruiming, transport en inboedelopslag wordt direct voor u geregeld.

lees meer >

Inboedelopslag gezocht?

Onbeperkte opslagplaats in Maastricht. Uw spullen staan droog en veilig.

lees meer >

Hulp nodig met verhuizen?

Vraag nu een offerte aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN

Onze extra services

Montageservice

lees meer >

Woningontruiming

lees meer >

Verhuiswagen/lift verhuur

lees meer >

Slotenservice

lees meer >

Wat klanten over ons zeggen:

10

Alles wat team STERK op de website belooft, wordt waar gemaakt!

Team STERK heeft mijn ouders verhuisd van een eengezinswoning naar een appartement in een verzorgingstehuis. Een emotioneel en verwarrend proces voor mijn ouders. STERK nam de tijd en rust voor ze. Ze gaven regelmatig ongevraagd advies en dachten met me mee. Super, zeker als je op afstand van je ouders woont.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 4 juni 2023
10

Zeer flexibel en hele prettige mensen.

Wij zijn verhuisd van een groot huis naar twee huizen. In totaal meer dan 100 m3. De afspraak was eerst om alles te laden op de eerste dag en dan een deel naar een van de huizen te brengen en een ander deel naar een ander huis. Een van de huizen was nog niet klaar en zonder problemen heeft Sterk verhuizingen afgesproken om de tweede deel later te verhuizen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 2 juni 2023
10

Aanrader! Super werk geleverd!

Dit jonge top team ontzorgt je tijdens de hele verhuizing! Van het eerste contact tot en met de laatste doos. Alles is super geregeld! Verhuizen naar een verdieping? Geen nood. De lift wordt aangesloten en binnen een paar uurtjes staat alles netjes en vakkundig op zijn plek. Johan, dank aan je super meedenkend en enthousiaste team! Voorlopig gaan we niet meer verhuizen. Mocht het nog een keertje nodig zijn, we bellen meteen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 2 juni 2023
80 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Hulp nodig met verhuizen? Vraag nu een offerte aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN