Particulier verhuizen

Bij een particuliere verhuizing, groot of klein, komt veel kijken. Verhuizen kost tijd, energie en kan de nodige stress veroorzaken. Maar het kan ook anders. Bij Sterk Verhuizingen krijgt u een complete verhuisservice met begeleiding op maat. Want iedere verhuizing is uniek. Wij zijn uw juiste partner als het aankomt op zorgeloos verhuizen. Stel het u eens voor: verhuizen zonder stress en zonder gedoe. Dat wil toch iedereen?

Particuliere verhuizing

Onze particuliere verhuisservice draait volledig om ontzorgen. Naast het verhuizen zelf, begeleiden wij u van inpakken en ontruimen tot opslag en montage.

lees meer >

Senioren verhuizing

De senioren verhuisservice werkt net even anders. Niet de snelheid van de verhuizing, maar de persoonlijke aandacht staat centraal.

lees meer >

Studenten verhuizing

Studenten verhuizen is een kwestie van efficiënt te werk gaan. Met onze studenten verhuisservice gebeurt dit snel en tegen een voordelige prijs.

lees meer >

Internationale verhuizing

Met onze internationale verhuisservice ontlasten wij u van begin tot eind. Eventuele woningontruiming, transport en inboedelopslag wordt direct voor u geregeld.

lees meer >

Inboedelopslag gezocht?

Onbeperkte opslagplaats in Maastricht. Uw spullen staan droog en veilig.

lees meer >

Hulp nodig met verhuizen?

Vraag nu een offerte aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN

Onze extra services

Montageservice

lees meer >

Woningontruiming

lees meer >

Verhuiswagen/lift verhuur

lees meer >

Slotenservice

lees meer >

Wat klanten over ons zeggen:

10

Plezierig!

Professioneel en.....niet te duur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rekem - 22 november 2022
10

Top service en professionaliteit

Het Sterk Team heeft ons geweldig geholpen met de verhuizing. Contact vooraf was goed, ze zijn voor de verhuizing nog even komen kijken ter voorbereiding en op de dag zelf hebben ze alles in goede banen geleid zodat zelfs onze hulptroepen efficient kon meelopen. Daarnaast is de vriendelijkheid en netheid een absoluut pluspunt! Sterk Verhuizing is een meer dan een aanbeveling waard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 17 november 2022
8

Zeer behulpzaam

Sterk verhuizingen heeft het kantoormeubilair van ReGEN Biomedical verhuisd en geinstalleerd. Het Sterk team heeft met ons meegedacht, is kundig, behulpzaam en vriendelijk. Vragen/verzoeken worden opgelost. Kortom een zeer service gerichte verhuizer met net dat beetje meer. Merci Sterk team!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- MAASTRICHT - 16 november 2022
72 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Hulp nodig met verhuizen? Vraag nu een offerte aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN