Particulier verhuizen

Bij een particuliere verhuizing, groot of klein, komt veel kijken. Verhuizen kost tijd, energie en kan de nodige stress veroorzaken. Maar het kan ook anders. Bij Sterk Verhuizingen krijgt u een complete verhuisservice met begeleiding op maat. Want iedere verhuizing is uniek. Wij zijn uw juiste partner als het aankomt op zorgeloos verhuizen. Stel het u eens voor: verhuizen zonder stress en zonder gedoe. Dat wil toch iedereen?

Particuliere verhuizing

Onze particuliere verhuisservice draait volledig om ontzorgen. Naast het verhuizen zelf, begeleiden wij u van inpakken en ontruimen tot opslag en montage.

lees meer >

Senioren verhuizing

De senioren verhuisservice werkt net even anders. Niet de snelheid van de verhuizing, maar de persoonlijke aandacht staat centraal.

lees meer >

Studenten verhuizing

Studenten verhuizen is een kwestie van efficiënt te werk gaan. Met onze studenten verhuisservice gebeurt dit snel en tegen een voordelige prijs.

lees meer >

Internationale verhuizing

Met onze internationale verhuisservice ontlasten wij u van begin tot eind. Eventuele woningontruiming, transport en inboedelopslag wordt direct voor u geregeld.

lees meer >

Inboedelopslag gezocht?

Onbeperkte opslagplaats in Maastricht. Uw spullen staan droog en veilig.

lees meer >

Hulp nodig met verhuizen?

Vraag nu een offerte aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN

Onze extra services

Montageservice

lees meer >

Woningontruiming

lees meer >

Verhuiswagen/lift verhuur

lees meer >

Slotenservice

lees meer >

Wat klanten over ons zeggen:

10

Wat een fantastische verhuizers

Zeer goede ervaringen en ik raad ze aan, het neemt heel veel werk uit handen Hele fijne jongens die mij geholpen hebben
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 17 augustus 2023
10

Kantvriendelijk,deskundig,geweldige teamsamenwerking en proberen de klant zo goed mogelijk te helpen

Klantvriendelijkheid Prima teamsamenwerking. Deskundigheid. Goed op elkaar ingespeeld. Correctheid Komen met goede ideeen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gulpen - 23 juni 2023
10

Een bedrijf dat het woord SERVICE nog begrijpt

Van Rotterdam naar Maastricht verhuist. De verhuizing door Johan Sterk uitgevoerd. Eerst van Rotterdam (8e etage midden centrum) naar de opslag in Maastricht. Daarna de spullen verhuist naar ons nieuwe huis in Maastricht. Zaten echt hele zware tuinmeubelen en kasten in die niet in de lift konden. Johan zei "Komt goed", ik dacht ja dat zal wel! Op de dag van beide verhuizingen met 8 man aanwezig om 8.00 uur. Om 14.00 uur klaar. Ontzettend fijne verhuizers. Netjes, snel. en niets was te veel. Bij de aflevering in ons nieuwe huis niets beschadigd en wederom was niets te veel. Een perfect bedrijf en ook niet onbelangrijk met een uitstekende prijs prestatie verhuizing. Johan en medewerkers jullie krijgen van mij een 10!!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 17 juni 2023
83 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Hulp nodig met verhuizen? Vraag nu een offerte aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN