Internationale verhuizing

Gaat u naar het buitenland verhuizen? Sterk Verhuizingen neemt u alle zorgen uit handen. Wij zijn gevestigd in Maastricht (Limburg) en op steenworp afstand liggen buurlanden België en Duitsland. Daardoor komt een internationale verhuizing geregeld voor. Dat geldt voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Wij werken met gecertificeerde verhuismaterialen en ruime verhuiswagens. Grote stukken, zoals een brandkast of koelkast verhuizen is voor ons geen enkel probleem. Ook piano transport kan voor u geregeld worden. Mocht u, om welke reden dan ook, een tijdelijke inboedelopslag nodig hebben, dan stellen we graag onze ruime opslagplaats in Maastricht ter beschikking.

Onze werkwijze

De eerste stap bij een internationale verhuizing is het plannen van een vrijblijvend inventarisatiebezoek. Deze opname aan huis is altijd nodig, omdat de inventarisatie van de inboedel belangrijk is voor het samenstellen van een efficiënt plan en juist kostenplaatje. Hierbij letten we onder andere op de woonomstandigheden, meubels en hoeveelheid spullen. We stellen enkele vragen om uw wensen en behoeften helder te krijgen. Ook krijgt u handige verhuistips die u goed voorbereiden op de verhuizing. Onze ervaring is dat veel mensen daar profijt van hebben. Wanneer we een goede indruk hebben van wat wij kunnen verwachten, krijgt u een inschatting van de verhuiskosten in een offerte op maat. Indien akkoord, gaan we volgens afspraak voor u aan de slag.

Extra hulp nodig? Vraag naar onze verhuiscoördinator!

Bij een internationale verhuizing weten veel mensen niet waar ze moeten beginnen. Voor extra ondersteuning kunt u onze verhuiscoördinator inschakelen. Samen maken we een plan voor zowel de verhuizing als afvoer van overtollige spullen. Vervolgens kijken we welke verhuiswagen geschikt is en of de verhuizing in één dag (afhankelijk van de afstand) kan plaatsvinden. Neem contact op voor meer informatie.

Overige services

Naast onze internationale verhuisservice hebben we u nog meer te bieden, zoals een handyman voor (de)montage van uw meubels en andere klusjes, een opslagplaats voor uw inboedel of het bezemschoon opleveren van uw pand of woning. Want we willen verhuizen ontspannen en vooral gemakkelijk voor u maken.

Verhuistips

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voordat uw verhuizing plaatsvindt, is het belangrijk om rekening te houden met in- en uitpakken, planning en transport. Daarom geven we 5 handige verhuistips die u veel tijd en geld kunnen besparen, maar ook zorgen voor een probleemloze verhuizing.

  1. Geef elke kamer een cijfer. Zet tijdens het inpakken het cijfer op de verhuisdoos van die kamer. Zo kunt u de dozen makkelijk terugvinden.
  2. Combineer breekbare voorwerpen met zachte spullen, zoals beddengoed en handdoeken. Zorg er wel voor dat de doos nog makkelijk te tillen is.
  3. Bespaar niet op verhuismateriaal. De kwaliteit is heel belangrijk. U kunt onze verhuisdozen en verhuisdekens gratis lenen.
  4. Stop goede kleren in garderobedozen, zodat ze aan de hanger kunnen blijven en niet kreuken. Dat bespaart u een hoop strijkwerk. U kunt onze garderobedoos gratis lenen.
  5. Zorg voor goede bescherming en schone verhuisdekens om uw meubels af te dekken. Ook deze kunt u gratis van ons lenen.

Hulp nodig met uw internationale verhuizing? Vraag nu een offerte aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN