Internationale verhuizing

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Sterk Verhuizingen neemt u alle zorgen uit handen. Wij zijn gevestigd in Maastricht (Limburg). Op steenworp afstand liggen buurlanden België en Duitsland. Gezien deze centrale locatie komt een internationale verhuizing ook geregeld voor. Dat geldt voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Wij werken met gecertificeerde verhuismaterialen en geschikte verhuiswagens. Grote stukken, zoals een brandkast of koelkast verhuizen is voor ons geen enkel probleem. Ook piano transport kan voor u geregeld worden. Mocht u, om welke reden dan ook, een tijdelijke inboedelopslag nodig hebben, dan stellen we graag onze ruime opslagplaats in Maastricht ter beschikking.

Onze werkwijze

De eerste stap bij een internationale verhuizing is het plannen van een inventarisatiebezoek. Wanneer het u uitkomt, komen we langs voor een kennismaking. Een opname aan huis doen we altijd, omdat de inventarisatie van uw inboedel belangrijk is voor het samenstellen van een goed plan en juist kostenplaatje. We kijken onder andere naar uw woonomstandigheden en hoeveel spullen u heeft. Vervolgens bepalen we onze werkwijze en kijken we welke verhuiswagen het meest geschikt is.

We zullen u een aantal vragen stellen, om uw wensen en behoeften zo helder mogelijk te krijgen. Ook geven we u enkele handige verhuistips die ervoor zorgen dat u goed voorbereid bent op uw internationale verhuizing. Onze ervaring is dat mensen daar veel aan hebben. Wanneer we een indruk hebben van wat we kunnen verwachten, sturen we u een inschatting van de verhuiskosten in een vrijblijvende offerte op maat. Als deze akkoord is, gaan we volgens afspraak voor u aan de slag.

Overige services

Naast onze internationale verhuisservice hebben we u nog meer te bieden, zoals een handyman voor (de)montage van uw meubels en andere klusjes, een opslagplaats voor uw inboedel of het bezemschoon opleveren van uw pand of woning. Want we willen verhuizen ontspannen en vooral gemakkelijk voor u maken.

Verhuistips

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voordat uw verhuizing plaatsvindt, is het belangrijk om rekening te houden met in- en uitpakken, planning en transport. Daarom geven we 5 handige verhuistips die u veel tijd en geld kunnen besparen, maar ook zorgen voor een probleemloze verhuizing.

  1. Geef elke kamer een cijfer. Zet tijdens het inpakken het cijfer op de verhuisdoos van die kamer. Zo kunt u de dozen makkelijk terugvinden.
  2. Combineer breekbare voorwerpen met zachte spullen, zoals beddengoed en handdoeken. Zorg er wel voor dat de doos nog makkelijk te tillen is.
  3. Bespaar niet op verhuismateriaal. De kwaliteit is heel belangrijk. U kunt onze verhuisdozen en verhuisdekens gratis lenen.
  4. Stop goede kleren in garderobedozen, zodat ze aan de hanger kunnen blijven en niet kreuken. Dat bespaart u een hoop strijkwerk. U kunt onze garderobedoos gratis lenen.
  5. Zorg voor goede bescherming en schone verhuisdekens om uw meubels af te dekken. Ook deze kunt u gratis van ons lenen.

Hulp nodig met uw internationale verhuizing? Vraag nu een offerte aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN