Montageservice & handyman

Met onze montageservice worden bedden, kasten, apparatuur en andere zware meubels gedemonteerd. In uw nieuwe huis wordt alles weer gemonteerd. Ideaal als u zelf geen tijd of zin heeft om hiermee bezig te zijn. Als u het fijn vindt, kan onze handyman ook helpen met de kleinere klusjes. Denk aan het ophangen van schilderijen, lampen en klokken.

(De)montage van meubels en apparatuur

Het kost veel tijd en energie om zware meubels, zoals bedden en kasten, zelf af te breken. Om ze onbeschadigd en in goede staat te houden is het belangrijk dat ze op de juiste manier worden gedemonteerd. Team Sterk heeft hier veel ervaring mee en neemt u dit werk graag uit handen. Wij zorgen ook voor optimale bescherming, zodat er onderweg niets mee kan gebeuren.

Wanneer uw inboedel in uw nieuwe woning staat, kunnen wij uw meubels ook weer in elkaar zetten. Verhuist u bijvoorbeeld in de avonduren? Dan is het fijn als uw bed klaar staat, zodat u de eerste nacht goed kunt doorbrengen. Ook is het handig als er een kast staat om wat kleren in te leggen. Met onze montageservice heeft u hier in ieder geval geen omkijken naar.

Handyman diensten

Tijdens uw verhuizing moeten er veel klusjes gebeuren die veel handigheid vragen. Wij kunnen ons voorstellen dat u daar zelf geen tijd voor heeft. Geen probleem! Onze handyman maakt in korte tijd uw huis of kantoor in orde. Uiteraard is dit maatwerk. Enkele voorbeelden van onze handyman diensten zijn:

  • aansluiten van apparatuur
  • kleine reparaties
  • montage van nieuwe meubels
  • ophangen van lampen en schilderijen
  • bevestigen van planken en wanddecoraties
  • gordijnrails bevestigen

Waarom Sterk Verhuizingen?

Uitstekende prijs-kwaliteit

Eén aanspreekpunt

Flexibel, ook in avonduren en weekenden

Begeleiding op maat

Hoog werktempo

Positieve instelling

Altijd een doordacht plan

Gratis verhuisdozen en verhuisdekens

Stevig verhuismateriaal

Uitgebreid wagenpark met verhuislift

Handige verhuistips

Vrijblijvende offerte binnen één dag

HELP MIJ VERHUIZEN

Wilt u gebruikmaken van onze montageservice en/of handyman diensten?
Neem dan contact met ons op. Uiteraard geheel vrijblijvend.

CONTACT OPNEMEN