Particuliere verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan komt er van alles op u af. De hoeveelheid werk van een particuliere verhuizing wordt door veel mensen onderschat. Daarom kan verhuizen een hoop stress met zich meebrengen. Maar voor Sterk Verhuizingen is verhuizen heel gewoon. We doen het elke dag. Het is ons vak, onze expertise. Met onze hulp kunt u er zeker van zijn dat al uw bezittingen op de juiste manier worden vervoerd in onze ruime verhuiswagens. Veilig en snel! Dat beloven we.

Onze werkwijze

De eerste stap bij een particuliere verhuizing is het plannen van een vrijblijvend inventarisatiebezoek. Deze opname aan huis is altijd nodig, omdat de inventarisatie van de inboedel belangrijk is voor het samenstellen van een efficiënt plan en juist kostenplaatje. Hierbij letten we onder andere op de woonomstandigheden, meubels en hoeveelheid spullen. We stellen enkele vragen om uw wensen en behoeften helder te krijgen. Ook krijgt u handige verhuistips die u goed voorbereiden op de verhuizing. Onze ervaring is dat veel mensen daar profijt van hebben. Wanneer we een goede indruk hebben van wat wij kunnen verwachten, krijgt u een inschatting van de verhuiskosten in een offerte op maat. Indien akkoord, gaan we volgens afspraak voor u aan de slag.

Extra hulp nodig? Vraag naar onze verhuiscoördinator!

Bij een particuliere verhuizing weten veel mensen niet waar ze moeten beginnen. Voor extra ondersteuning kunt u onze verhuiscoördinator inschakelen. Samen maken we een plan voor zowel de verhuizing als afvoer van overtollige spullen. Vervolgens kijken we of de verhuizing in één dag of – bij onzekerheden van de nieuwe woning – op meerdere momenten kan plaatsvinden. Neem contact op voor meer informatie.

Overige services

Naast onze particuliere verhuisservice hebben we u nog meer te bieden, zoals een handyman voor (de)montage van uw meubels en andere klusjes, een opslagplaats voor uw inboedel of het huren van een verhuiswagen met chauffeur. Want we willen verhuizen ontspannen en vooral gemakkelijk voor u maken.

Verhuistips

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voordat uw verhuizing plaatsvindt, is het belangrijk om rekening te houden met in- en uitpakken, planning en transport. Daarom geven wij 5 handige verhuistips die u veel tijd én geld kunnen besparen, maar ook zorgen voor een probleemloze verhuizing.

  1. Geef elke kamer een cijfer. Zet tijdens het inpakken het cijfer op de verhuisdoos van die kamer. Zo kunt u de dozen makkelijk terugvinden.
  2. Combineer breekbare voorwerpen met zachte spullen, zoals beddengoed en handdoeken. Zorg er wel voor dat de doos nog makkelijk te tillen is.
  3. Bespaar niet op verhuismateriaal. De kwaliteit is heel belangrijk. U kunt onze stevige verhuisdozen en verhuisdekens gratis lenen.
  4. Stop goede kleren in garderobe-dozen, zodat ze aan de hanger kunnen blijven en niet kreuken. Dat bespaart u een hoop strijkwerk. U kunt onze garderobe-doos gratis lenen.
  5. Zorg voor goede bescherming en schone verhuisdekens om uw meubels mee af te dekken. Ook deze kunt u gratis van ons lenen.

Hulp nodig met uw particuliere verhuizing? Vraag nu een offerte aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN