Senioren verhuizing

Als uw vader of moeder naar een aangepaste woning of zorginstelling moet verhuizen kan dat ingrijpend en emotioneel zijn. Maar Sterk Verhuizingen brengt rust in uw omgeving. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat deze senioren verhuizing goed verloopt en er niets vergeten wordt. Desgewenst kunnen wij u helpen met in- en uitpakken en (de)montage van de meubels. Ook kan onze handyman andere klusjes voor u oppakken, zoals het weghalen van lampen, schilderijen en klokken. Zo wordt u veel tijd en moeite bespaard.

Onze werkwijze

De eerste stap bij een senioren verhuizing is het plannen van een inventarisatiebezoek. Wanneer het u uitkomt, komen we langs voor een persoonlijke kennismaking. Een opname aan huis doen wij altijd, omdat de inventarisatie van uw inboedel belangrijk is voor het samenstellen van een goed plan en een juist kostenplaatje. Wij letten onder andere op uw woonomstandigheden, de meubels en de hoeveelheid spullen. Vervolgens bepalen we welke verhuiswagen het meest geschikt is. En kijken we of de verhuizing in één dag kan plaatsvinden.

Wij gaan enkele belangrijke vragen stellen, om uw wensen en behoeften zo helder mogelijk te krijgen. Ook geven we u handige verhuistips die ervoor zorgen dat u goed voorbereid bent op uw senioren verhuizing. Onze ervaring is dat mensen daar veel aan hebben. Wanneer we een goede indruk hebben van wat we kunnen verwachten, sturen we u een inschatting van de verhuiskosten in een vrijblijvende offerte op maat. Als deze akkoord is, gaan we volgens afspraak voor u aan de slag.

Overige services

Naast onze senioren verhuisservice hebben we u nog meer te bieden, zoals de in- en uitpakservice, een handyman voor (de)montage van uw meubels en andere klusjes, een opslagplaats voor uw inboedel of het bezemschoon opleveren van uw woning. Want we willen verhuizen ontspannen en vooral gemakkelijk voor u maken.

Verhuistips

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voordat uw verhuizing plaatsvindt, is het belangrijk om rekening te houden met in- en uitpakken, planning en transport. Daarom geven wij 5 handige verhuistips die u veel tijd én geld kunnen besparen, maar ook zorgen voor een probleemloze verhuizing.

  1. Geef elke kamer een cijfer. Zet tijdens het inpakken het cijfer op de verhuisdoos van die kamer. Zo kunt u de dozen makkelijk terugvinden.
  2. Combineer breekbare voorwerpen met zachte spullen, zoals beddengoed en handdoeken. Zorg er wel voor dat de doos nog makkelijk te tillen is.
  3. Bespaar niet op verhuismateriaal. De kwaliteit is heel belangrijk. U kunt onze verhuisdozen en verhuisdekens gratis lenen.
  4. Stop goede kleren in garderobe-dozen, zodat ze aan de hanger kunnen blijven en niet kreuken. Dat bespaart u een hoop strijkwerk. U kunt onze garderobe-doos gratis lenen.
  5. Zorg voor goede bescherming en schone verhuisdekens om uw meubels mee af te dekken. Ook deze kunt u gratis van ons lenen.

Hulp nodig met uw senioren verhuizing? Vraag nu een offerte aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN