Senioren verhuizing

Gaat uw vader en/of moeder verhuizen? Als senioren naar een aangepaste woning of zorginstelling moeten verhuizen kan dat ingrijpend en emotioneel zijn. Maar Sterk Verhuizingen brengt rust in uw omgeving. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat deze senioren verhuizing goed verloopt en er niets vergeten wordt. Zo helpen we met in- en uitpakken, woningontruiming, (de)montage van de meubels en andere handyman klusjes. Wilt u volledig ontzorgd worden? Dan kunt u op verzoek onze verhuiscoƶrdinator inschakelen.

Onze werkwijze

De eerste stap bij een senioren verhuizing is het plannen van een vrijblijvend inventarisatiebezoek. Deze opname aan huis is altijd nodig, omdat de inventarisatie van de inboedel belangrijk is voor het samenstellen van een efficiƫnt plan en juist kostenplaatje. Hierbij letten we onder andere op de woonomstandigheden, meubels en hoeveelheid spullen. We stellen enkele vragen om uw wensen en behoeften helder te krijgen. Ook krijgt u handige verhuistips die u goed voorbereiden op de verhuizing. Onze ervaring is dat veel mensen daar profijt van hebben. Wanneer we een goede indruk hebben van wat wij kunnen verwachten, krijgt u een inschatting van de verhuiskosten in een offerte op maat. Indien akkoord, gaan we volgens afspraak voor u aan de slag.

Extra hulp nodig? Vraag naar onze verhuiscoƶrdinator!

Bij een senioren verhuizing weten veel mensen niet waar ze moeten beginnen. Voor extra ondersteuning kunt u onze verhuiscoƶrdinator inschakelen. Samen maken we een plan voor zowel de verhuizing als afvoer van overtollige spullen. Vervolgens kijken we of de verhuizing in Ć©Ć©n dag of ā€“ bij onzekerheden van de nieuwe woning ā€“ op meerdere momenten kan plaatsvinden. Neem contact op voor meer informatie.

Overige services

Naast onze senioren verhuisservice hebben we u nog meer te bieden, zoals de in- en uitpakservice, een handyman voor (de)montage van uw meubels en andere klusjes, een opslagplaats voor uw inboedel of het bezemschoon opleveren van uw woning. Want we willen verhuizen ontspannen en vooral gemakkelijk voor u maken.

Verhuistips

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voordat uw verhuizing plaatsvindt, is het belangrijk om rekening te houden met in- en uitpakken, planning en transport. Daarom geven wij 5 handige verhuistips die u veel tijd Ć©n geld kunnen besparen, maar ook zorgen voor een probleemloze verhuizing.

  1. Geef elke kamer een cijfer. Zet tijdens het inpakken het cijfer op de verhuisdoos van die kamer. Zo kunt u de dozen makkelijk terugvinden.
  2. Combineer breekbare voorwerpen met zachte spullen, zoals beddengoed en handdoeken. Zorg er wel voor dat de doos nog makkelijk te tillen is.
  3. Bespaar niet op verhuismateriaal. De kwaliteit is heel belangrijk. U kunt onze verhuisdozen en verhuisdekens gratis lenen.
  4. Stop goede kleren in garderobe-dozen, zodat ze aan de hanger kunnen blijven en niet kreuken. Dat bespaart u een hoop strijkwerk. U kunt onze garderobe-doos gratis lenen.
  5. Zorg voor goede bescherming en schone verhuisdekens om uw meubels mee af te dekken. Ook deze kunt u gratis van ons lenen.

Hulp nodig met uw senioren verhuizing? Vraag nu een offerte aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN