Verhuiswagens

Sterk Verhuizingen beschikt over een modern wagenpark, bestaande uit diverse verhuiswagens. Zo hebben we een klein en groot bestelbusje, twee bakwagens, een vrachtwagen en een verhuislift. Bij elke verhuizing kijken we welke verhuiswagen het meest geschikt is. Op die manier kunnen we snel en efficiënt werken. Wilt u zelf verhuizen, maar heeft u geen juiste middelen? U kunt dan ook een verhuiswagen met chauffeur huren. Wij denken graag met u mee.

Verhuiswagen met chauffeur huren

Als u gaat verhuizen, kunt u ervoor kiezen om uw hele inboedel zelf te vervoeren. Maar bij ons kunt u ook een verhuiswagen met chauffeur huren. Uw inboedel is dan onderweg verzekerd tegen schade. Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat u genoeg ruimte voor uw spullen heeft. Bovendien rijdt de chauffeur alles in één keer. Dat scheelt u veel energie, tijd én brandstofkosten. Ideaal toch?

Verhuislift

Woont u in een flat of appartement op een hogere etage? Geen probleem! Met een verhuiswagen en verhuislift kunnen wij u probleemloos verhuizen. Ons team zal u begeleiden tijdens de gehele verhuizing. Wij weten precies wat we doen en zorgen ervoor dat uw inboedel veilig naar binnen of naar buiten vervoerd wordt. Onze verhuislift is geschikt tot en met de zesde verdieping.

Waarom Sterk Verhuizingen?

24/7 bereikbaar

Flexibel, ook in avonduren en weekenden

Begeleiding op maat

Hoog werktempo

Positieve instelling

Altijd een doordacht plan

Vrijblijvende offerte binnen één dag

Uitstekende prijs-kwaliteit

Stevig verhuismateriaal

Gratis verhuisdozen en verhuisdekens

Uitgebreid wagenpark met verhuislift

Handige verhuistips

HELP MIJ VERHUIZEN

Wilt u gebruikmaken van onze verhuiswagens? Vraag nu een offerte aan.
Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN