Woningontruiming

Tijdens uw woningontruiming zorgen wij ervoor dat uw pand bezemschoon wordt opgeleverd. Wij halen niet alleen de meubels en apparatuur eruit, maar laten ook de muren en vloeren netjes achter. Daarnaast kunnen wij overtollig meubilair, oude vloerbedekking of overig afval na afloop van de ontruiming voor u afvoeren. Zo kunt u zich volledig focussen op het in orde maken van uw nieuwe huis.

Onze woningontruiming service

Sterk Verhuizingen is u graag van dienst bij het ontruimen, schoonmaken en opleverklaar maken van uw woning. U heeft bij ons één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en weet vooraf waar u aan toe bent. Daarnaast bieden wij altijd een oplevergarantie, zodat u met een gerust hart uw woning in de verkoop kunt plaatsen of kunt opleveren bij uw verhuurder.

Tijdens de woningontruiming verwijderen wij uw inboedel en leveren wij uw woning bezemschoon op. Ook het afvoeren van overtollig meubilair, oude vloerbedekking of afval nemen wij uit handen. Daarbij werken we zoveel als mogelijk circulair. Spullen die nog bruikbaar zijn, krijgen een passende herbestemming. Zo heeft iemand anders er misschien nog iets aan.

Aanvullende services:

  • Herstelwerkzaamheden
  • Grondige reiniging
  • Afvoeren van overtollig meubilair
  • Verwijderen van afval
  • Opslagplaats >

Waarom Sterk Verhuizingen?

Uitstekende prijs-kwaliteit

Eén aanspreekpunt

Flexibel, ook in avonduren en weekenden

Begeleiding op maat

Hoog werktempo

Positieve instelling

Altijd een doordacht plan

Gratis verhuisdozen en verhuisdekens

Stevig verhuismateriaal

Uitgebreid wagenpark met verhuislift

Handige verhuistips

Vrijblijvende offerte binnen één dag

HELP MIJ VERHUIZEN

Hulp nodig met uw woningontruiming? Neem dan contact met ons op.
Uiteraard geheel vrijblijvend.

CONTACT OPNEMEN