Montageservice & handyman

Met onze montageservice worden bedden, kasten, apparatuur en andere zware meubels gedemonteerd. In uw nieuwe huis of bedrijfspand wordt alles weer gemonteerd. Ideaal voor als u zelf geen tijd of zin heeft om eraan te beginnen. Als u het fijn vindt, kan onze handyman ook helpen met de kleine klussen. Denk aan het ophangen van schilderijen, lampen en klokken.

(De)montage van meubels

Het kost veel tijd en energie om zware meubels, zoals bedden en kasten, zelf af te breken. Om ze onbeschadigd en in goede staat te houden is het belangrijk dat ze op de juiste manier worden gedemonteerd. Team Sterk heeft hier veel ervaring mee en neemt u dit werk graag uit handen. We zorgen ook voor bescherming, zodat er onderweg niets mee kan gebeuren.

Wanneer we uw inboedel in uw nieuwe huis hebben, kunnen we uw meubels ook weer in elkaar zetten. Verhuist u bijvoorbeeld in de avonduren? Dan is het ideaal als uw bed klaar staat, zodat u de eerste nacht goed kunt doorbrengen. Ook is het handig als er een kast staat om wat kleren in te leggen. Met onze montageservice heeft u hier in ieder geval geen omkijken naar.

(De)montage van bedrijfsapparatuur

Tijdens een bedrijfsverhuizing is het zorgvuldig omgaan met de bedrijfsapparatuur noodzakelijk. U kunt dit aan ons overlaten. Dure voorwerpen, zoals printers, bureaus en monitors worden professioneel gedemonteerd en ingepakt. Om uw ICT-diensten soepel te verhuizen werken we samen met een IT-partner. Zo weten we zeker dat we kunnen voldoen aan uw behoeften.

In uw nieuwe kantoor of verdieping monteren we alle apparatuur volgens plan. We kunnen uw nieuwe werkomgeving volledig startklaar opleveren. Dit betekent dat onze handyman alle werkplekken naar uw wens zal opstellen. Denk aan het ophangen van whiteboards, klokken, lampen en schilderijen. Op die manier kunt u meteen aan de slag.

Handyman diensten

Na uw verhuizing moeten er veel klusjes gebeuren die veel handigheid vragen. Onze handyman maakt in korte tijd uw huis of kantoor in orde. Enkele voorbeelden van onze handyman diensten zijn:

  • aansluiten van apparatuur
  • kleine reparaties
  • montage van nieuwe meubels
  • ophangen van lampen en schilderijen
  • bevestigen van planken en wanddecoraties
  • gordijnrails bevestigen

Waarom Sterk Verhuizingen?

24/7 bereikbaar

Flexibel, ook in avonduren en weekenden

Hoog werktempo

Positieve instelling

Begeleiding op maat

Altijd een doordacht plan

Handige verhuistips

Vrijblijvende offerte binnen één dag

Stevig verhuismateriaal van hoge kwaliteit

Gratis verhuisdozen en verhuisdekens

Uitgebreid wagenpark en verhuislift

Internationale verhuizingen

Wilt u gebruik maken van onze montageservice en handyman diensten?
Neem dan contact met ons op. Uiteraard geheel vrijblijvend.

CONTACT OPNEMEN