Verhuiswagens

Sterk Verhuizingen beschikt over een modern wagenpark, bestaande uit diverse verhuiswagens. Zo hebben we een klein en groot bestelbusje, een bakwagen, een vrachtwagen en een verhuislift. Bij elke verhuizing kijken we welke verhuiswagen het meest geschikt is. Op die manier kunnen we snel en efficiënt werken. Wilt u zelf verhuizen, maar heeft u geen vervoer? U kunt dan ook een verhuiswagen met chauffeur huren.

Een verhuiswagen huren

Als u gaat verhuizen, kunt u ervoor kiezen om uw hele inboedel zelf te vervoeren. Maar bij ons kunt u ook een verhuiswagen met chauffeur huren. Uw inboedel is dan onderweg verzekerd tegen schade. Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat u genoeg ruimte voor uw spullen heeft. Bovendien rijdt de chauffeur alles in één keer. Dat scheelt u veel energie, tijd en brandstofkosten.

Verhuislift

Woont u in een flat of appartement op een hogere etage? Geen probleem! Met een verhuiswagen en verhuislift kunnen we u probleemloos verhuizen. Ons team zal u begeleiden tijdens de gehele verhuizing. We weten precies wat we doen en zorgen ervoor dat uw inboedel veilig uit uw huis gehaald wordt. Onze verhuislift is geschikt tot en met de zesde verdieping.

Waarom Sterk Verhuizingen?

24/7 bereikbaar

Flexibel, ook in avonduren en weekenden

Hoog werktempo

Positieve instelling

Begeleiding op maat

Altijd een doordacht plan

Handige verhuistips

Vrijblijvende offerte binnen één dag

Stevig verhuismateriaal van hoge kwaliteit

Gratis verhuisdozen en verhuisdekens

Uitgebreid wagenpark en verhuislift

Internationale verhuizingen

Wilt u gebruik maken van onze verhuiswagens? Vraag nu een offerte aan.
Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN