Professionele verhuizers gezocht?

Ons Sterke team staat voor u klaar! Sterk Verhuizingen bestaat uit fanatieke verhuizers die toegewijd uw verhuizing in goede banen leiden. Maar het gaat om meer dan alleen verhuizen. Professionaliteit, begeleiding en vertrouwen mogen niet ontbreken. Onze vriendelijke uitstraling en bevlogenheid maken ons tot wie we zijn: attent, betrokken en grensverleggend. Geen vraag is ons te veel. Wij bieden aantrekkelijke prijzen door ons hoge werktempo en de korte lijnen. Zo kunnen we flexibel inspelen op uw wensen. Ook in avonduren én in het weekend.

Sterke mannen

Johan

Kris

Armand

Mitchell

Juul

Egid

Kevin

Joey

Wat klanten over ons zeggen:

10

Top

Alles is netjes verlopen en snel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint geertruid - 3 februari 2023
10

Tijdelijke opslag en afbreken kasten en weer opzetten

Goede zorg voor opslag spullen voor korte tijd. Mannen hebben kasten afgebroken en weer opgezet . Super goed verlopen . Bedankt voor hulp.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Margraten - 3 februari 2023
10

Plezierig!

Professioneel en.....niet te duur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rekem - 22 november 2022
10

Top service en professionaliteit

Het Sterk Team heeft ons geweldig geholpen met de verhuizing. Contact vooraf was goed, ze zijn voor de verhuizing nog even komen kijken ter voorbereiding en op de dag zelf hebben ze alles in goede banen geleid zodat zelfs onze hulptroepen efficient kon meelopen. Daarnaast is de vriendelijkheid en netheid een absoluut pluspunt! Sterk Verhuizing is een meer dan een aanbeveling waard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 17 november 2022
8

Zeer behulpzaam

Sterk verhuizingen heeft het kantoormeubilair van ReGEN Biomedical verhuisd en geinstalleerd. Het Sterk team heeft met ons meegedacht, is kundig, behulpzaam en vriendelijk. Vragen/verzoeken worden opgelost. Kortom een zeer service gerichte verhuizer met net dat beetje meer. Merci Sterk team!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- MAASTRICHT - 16 november 2022
10

Quick, reliable, gentle

I needed to move all the funiture from a house to a new one in Maastricht. I needed the full service (packing, loading, unloading, unoacking). The service of Sterk was excellent. They knew what to do. I didn’t have to do nothing. They were quick (1 day to pack and load, 1 day to unoack and unload). They were extremely accurated and nice to me and my wife. I really recommend the service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 25 mei 2022
10

Perfecte service!

De slogan “ Sterk in ontzorgen” maakt dit bedrijf absoluut waar! Er werd door Egid en Kevin een plan van aanpak gemaakt op de verhuisdag zelf. In minder dan een halve dag stonden de spullen op de goede plek in de nieuwe woning. De mannen weten van aanpakken, denken mee en houden het overzicht. Egid en Kevin, nogmaals dank. Sterk Verhuizingen heeft de verwachtingen meer dan waar gemaakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 8 april 2022
10

Perfect voor een redelijke prijs

Nadat de verhuizing klaar was, bleken er toch nog zaken te zijn die nog mee moesten. Het was geen enkel probleem om nog een keer een verhuiswagen on te zetten. Zeer behulpzaam, vriendelijk en meedenkend professioneel team. Een echte aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 17 maart 2022
10

Perfecte verhuizers

Op 08-02-2022 heeft Sterk Verhuizingen onze verhuizing van Maastricht naar Heerlen verzorgd. Het hele team ging erg zorgvuldig om met de spullen en wat extra beschermd moest worden werd goed ingepakt met bolletjes folie. Na het transport naar Heerlen diende de inventaris naar de 13e verdieping gebracht te worden met gebruikmaking van slechts één lift. Na alle spullen weer netjes on elkaar gezet te hebben was om 17.00 uur de verhuizing afgerond. Alle lof voor het team voor de rustige uitstraling en het voorzichtig omgaan met onze spullen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 10 februari 2022
10

Verhuizing door Sterk perfect uitgevoerd

Uitstekend van voorbereiding tot uitvoering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 7 november 2021
74 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Waarom Sterk Verhuizingen?

Uitstekende prijs-kwaliteit

Eén aanspreekpunt

Flexibel, ook in avonduren en weekenden

Begeleiding op maat

Hoog werktempo

Positieve instelling

Altijd een doordacht plan

Gratis verhuisdozen en verhuisdekens

Stevig verhuismateriaal

Uitgebreid wagenpark met verhuislift

Handige verhuistips

Vrijblijvende offerte binnen één dag

HELP MIJ VERHUIZEN

Verhuizers gezocht? Ons sterke team staat voor u klaar.
Vraag nu een offerte aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN