Professionele verhuizers gezocht?

Ons Sterke team staat voor u klaar! Sterk Verhuizingen bestaat uit fanatieke verhuizers die toegewijd uw verhuizing in goede banen leiden. Maar het gaat om meer dan alleen verhuizen. Professionaliteit, begeleiding en vertrouwen mogen niet ontbreken. Onze vriendelijke uitstraling en bevlogenheid maken ons tot wie we zijn: attent, betrokken en grensverleggend. Geen vraag is ons te veel. Wij bieden aantrekkelijke prijzen door ons hoge werktempo en de korte lijnen. Zo kunnen we flexibel inspelen op uw wensen. Ook in avonduren én in het weekend.

Sterke mannen

Johan

Armand

Juul

Kevin

Egid

Jij?

Wat klanten over ons zeggen:

10

Top!

Goede communicatie, fijne sfeer, professionele en kundige verhuizers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 1 december 2023
10

Sterk Verhuizingen is letterlijk de IDEALE PARTNER voor uw verhuizing.

Sterk Verhuizingen heeft ons vanaf begin tot eind met raad en daad terzijde gestaan gedurende het gehele verhuisproces. Wij hebben een heftige verhuizing gehad, omdat wij in feite 2 verhuizingen tegelijk hadden. Wij gingen in een keer vanaf ons woonadres in Heerlen en vanaf het woonadres in een woonvorm van onze zoon in Kerkrade verhuizen naar ons aangekochte huis in Eersel in Brabant. Gezien de afstand, was deze verhuizing verdeeld over 2 dagen. En dat was wel wenselijk en ook prettig, gezien de omvang van de hele klus. Uiteindelijk bleken wij toch nog een overdaad aan spullen te hebben en was het uiteindelijk toch passen en meten geblazen in Eersel. De mannen van Sterk Verhuizingen, hebben de klus toch, dankzij hun ervaring, correct en zeker met veel geduld en begrip voor de situatie, op een voorbeeldige manier weten te klaren. Wij willen nogmaals hartelijk dank zeggen aan Johan en zijn Team. Wij zullen jullie bedrijf in de toekomst zeer zeker aanbevelen bij potentiële klanten. Chapeau Mannen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eersel - 1 december 2023
10

Wat een fantastische verhuizers

Zeer goede ervaringen en ik raad ze aan, het neemt heel veel werk uit handen Hele fijne jongens die mij geholpen hebben
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 17 augustus 2023
10

Kantvriendelijk,deskundig,geweldige teamsamenwerking en proberen de klant zo goed mogelijk te helpen

Klantvriendelijkheid Prima teamsamenwerking. Deskundigheid. Goed op elkaar ingespeeld. Correctheid Komen met goede ideeen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gulpen - 23 juni 2023
10

Een bedrijf dat het woord SERVICE nog begrijpt

Van Rotterdam naar Maastricht verhuist. De verhuizing door Johan Sterk uitgevoerd. Eerst van Rotterdam (8e etage midden centrum) naar de opslag in Maastricht. Daarna de spullen verhuist naar ons nieuwe huis in Maastricht. Zaten echt hele zware tuinmeubelen en kasten in die niet in de lift konden. Johan zei "Komt goed", ik dacht ja dat zal wel! Op de dag van beide verhuizingen met 8 man aanwezig om 8.00 uur. Om 14.00 uur klaar. Ontzettend fijne verhuizers. Netjes, snel. en niets was te veel. Bij de aflevering in ons nieuwe huis niets beschadigd en wederom was niets te veel. Een perfect bedrijf en ook niet onbelangrijk met een uitstekende prijs prestatie verhuizing. Johan en medewerkers jullie krijgen van mij een 10!!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 17 juni 2023
10

Alles wat team STERK op de website belooft, wordt waar gemaakt!

Team STERK heeft mijn ouders verhuisd van een eengezinswoning naar een appartement in een verzorgingstehuis. Een emotioneel en verwarrend proces voor mijn ouders. STERK nam de tijd en rust voor ze. Ze gaven regelmatig ongevraagd advies en dachten met me mee. Super, zeker als je op afstand van je ouders woont.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 4 juni 2023
10

Zeer flexibel en hele prettige mensen.

Wij zijn verhuisd van een groot huis naar twee huizen. In totaal meer dan 100 m3. De afspraak was eerst om alles te laden op de eerste dag en dan een deel naar een van de huizen te brengen en een ander deel naar een ander huis. Een van de huizen was nog niet klaar en zonder problemen heeft Sterk verhuizingen afgesproken om de tweede deel later te verhuizen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 2 juni 2023
10

Aanrader! Super werk geleverd!

Dit jonge top team ontzorgt je tijdens de hele verhuizing! Van het eerste contact tot en met de laatste doos. Alles is super geregeld! Verhuizen naar een verdieping? Geen nood. De lift wordt aangesloten en binnen een paar uurtjes staat alles netjes en vakkundig op zijn plek. Johan, dank aan je super meedenkend en enthousiaste team! Voorlopig gaan we niet meer verhuizen. Mocht het nog een keertje nodig zijn, we bellen meteen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 2 juni 2023
9

Super service topwerk en topteam

Dankjewel heren van Sterk jullie werk was perfect. Alles wat afgesproken was zijn jullie nagekomen. Zou zo weer jullie bedrijf een verhuizing laten regelen. Complimenten voor de vriendelijke jongens.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meerssen - 23 maart 2023
10

Zeer professioneel verhuisd met jong, goed en klantvriendelijk team!!

Vanaf het moment van de kennismaking tot en met nazorg, alle afspraken nagekomen, klantvriendelijk, servicegericht, professioneel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 6 maart 2023
85 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Waarom Sterk Verhuizingen?

Uitstekende prijs-kwaliteit

Eén aanspreekpunt

Flexibel, ook in avonduren en weekenden

Begeleiding op maat

Hoog werktempo

Positieve instelling

Altijd een doordacht plan

Gratis verhuisdozen en verhuisdekens

Stevig verhuismateriaal

Uitgebreid wagenpark met verhuislift

Handige verhuistips

Vrijblijvende offerte binnen één dag

HELP MIJ VERHUIZEN

Verhuizers gezocht? Ons sterke team staat voor u klaar.
Vraag nu een offerte aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN