Professionele verhuizers gezocht?

Ons Sterke team staat voor u klaar! Sterk Verhuizingen bestaat uit fanatieke verhuizers die toegewijd uw verhuizing in goede banen leiden. Maar het gaat om meer dan alleen verhuizen. Professionaliteit, begeleiding en vertrouwen mogen niet ontbreken. Onze vriendelijke uitstraling en bevlogenheid maken ons tot wie we zijn: attent, betrokken en grensverleggend. Geen vraag is ons te veel. Wij bieden aantrekkelijke prijzen door ons hoge werktempo en de korte lijnen. Zo kunnen we flexibel inspelen op uw wensen. Ook in avonduren én in het weekend.

Sterke mannen

Johan

Armand

Juul

Kevin

Egid

Jij?

Wat klanten over ons zeggen:

10

Zeer goed verzorgd

De verhuizers hebben met 6 man heel goed aangepakt. Afbouwen van bed, kasten, huisraad inpakken ging alsof ze dat dagelijks doen (grapje). Zelfs weer in elkaar zetten is geen moeite voor de mannen. Ik kan dit bedrijf met gerust geweten aanbevelen. Chappeau mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 24 mei 2024
10

Vriendelijk, professioneel, afspraak is afspraak.

Op de verhuisdagen zelf wordt je compleet ontzorgd. De spreuk " het komt goed " is waargemaakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Puth - 22 februari 2024
10

Top geregeld door een STERK team!

Mijn verhuizing is perfect verlopen. Tijdens het voorgesprek word je goed geïnformeerd. Een professioneel enthousiast team wat efficiënt te werk gaat. Nette, vriendelijke medewerkers die het visitekaartje voor STERK verhuizingen zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berg en Terblijt - 15 februari 2024
10

Beter kun je het niet krijgen!

De mannen van Sterk doen hun naam eer aan! Sterk in zowel communicatie, vriendelijkheid, behulpzaamheid en spierballen! Er wordt hulp geboden op elk vlak. De mantelzorgwoning voor mijn ouders was nog niet helemaal klaar op de dag van de verhuizing. Spullen werden opgeslagen in het magazijn van Sterk, ook allemaal geen probleem. Een bedrijf gerund door mensen met een zeer positieve instelling! Dat zie je zelden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bunde - 6 februari 2024
10

Snel, secuur en conform afspraken

Snel, secuur en conform afspraken! Mijn garage moest tijdelijk leeggeruimd worden voor een verbouwing. De mensen van Sterk hebben deze garage in een mum van tijd leeggemaakt, de spullen zorgvuldig opgeslagen en een week later weer alles op de plek retour geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noorbeek - 30 januari 2024
10

Professioneel, snel en ook nog eens gezellig!

Zeer fijne en snelle service gehad! Ideaal ook dat mijn spullen in de tussentijd bij Sterk Verhuizingen in de opslag hebben gestaan. Hierin zijn ze ook flexibel toen de verbouwing van de nieuwe woning wat uitliep. De mannen gingen snel en secuur aan de slag met een goede dosis humor!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valkenburg - 29 januari 2024
10

Geweldig

Maandag gebeld en dinsdagmiddag stonden ze al voor de deur. Was geen verhuizing maar het omhoog brengen van een 4 persoonsbank in het centrum van Maastricht. Was binnen een uurtje gedaan en afgeleverd in de woonkamer. Ik kan ze iedereen aanraden, merci mannen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 5 december 2023
10

Top!

Goede communicatie, fijne sfeer, professionele en kundige verhuizers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 1 december 2023
10

Sterk Verhuizingen is letterlijk de IDEALE PARTNER voor uw verhuizing.

Sterk Verhuizingen heeft ons vanaf begin tot eind met raad en daad terzijde gestaan gedurende het gehele verhuisproces. Wij hebben een heftige verhuizing gehad, omdat wij in feite 2 verhuizingen tegelijk hadden. Wij gingen in een keer vanaf ons woonadres in Heerlen en vanaf het woonadres in een woonvorm van onze zoon in Kerkrade verhuizen naar ons aangekochte huis in Eersel in Brabant. Gezien de afstand, was deze verhuizing verdeeld over 2 dagen. En dat was wel wenselijk en ook prettig, gezien de omvang van de hele klus. Uiteindelijk bleken wij toch nog een overdaad aan spullen te hebben en was het uiteindelijk toch passen en meten geblazen in Eersel. De mannen van Sterk Verhuizingen, hebben de klus toch, dankzij hun ervaring, correct en zeker met veel geduld en begrip voor de situatie, op een voorbeeldige manier weten te klaren. Wij willen nogmaals hartelijk dank zeggen aan Johan en zijn Team. Wij zullen jullie bedrijf in de toekomst zeer zeker aanbevelen bij potentiële klanten. Chapeau Mannen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eersel - 1 december 2023
10

Wat een fantastische verhuizers

Zeer goede ervaringen en ik raad ze aan, het neemt heel veel werk uit handen Hele fijne jongens die mij geholpen hebben
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 17 augustus 2023
92 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Waarom Sterk Verhuizingen?

Uitstekende prijs-kwaliteit

Eén aanspreekpunt

Flexibel, ook in avonduren en weekenden

Begeleiding op maat

Hoog werktempo

Positieve instelling

Altijd een doordacht plan

Gratis verhuisdozen en verhuisdekens

Stevig verhuismateriaal

Uitgebreid wagenpark met verhuislift

Handige verhuistips

Vrijblijvende offerte binnen één dag

HELP MIJ VERHUIZEN

Verhuizers gezocht? Ons sterke team staat voor u klaar.
Vraag nu een offerte aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN