Verhuizers gezocht?

Ons sterk team staat voor u klaar! Sterk Verhuizingen bestaat uit fanatieke verhuizers die toegewijd uw verhuizing in goede banen leiden. Maar het gaat om meer dan alleen verhuizen. Professionaliteit, begeleiding en vertrouwen mogen niet ontbreken. Onze vriendelijke uitstraling en bevlogenheid maken ons tot wie we zijn: attent, betrokken en grensverleggend. Geen vraag is ons te veel. We kunnen aantrekkelijke prijzen bieden door ons hoge werktempo en de korte lijnen. Zo kunnen we flexibel inspelen op uw wensen. Ook in avonduren en het weekend.

Laten we onze verhuizers even aan u voorstellen:

Johan

Kris

Armand

Mitchell

Juul

Max

Kevin

Joey

Wat klanten over ons zeggen:

10

Vakkundig en goed

Onze verhuizing is top verlopen met deze firma. Ook alle spullen die afgevoerd moesten worden naar milieu station werd door hun verzorgd. Vriendelijk personeel. Heel tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noorbeel - 4 april 2021
4

Slecht

Zeer teleurgesteld in de verhuizing kasten sluiten niet meer bed half in elkaar gezet deuren van kleerkast staan ondersteboven de poten van de dressoir staan los medere schroeven en bouten zijn weg ik heb dat nu helaas pas gemerkt omdat ik eindelijk helemaal ingericht ben jammer genoeg had ik dat niet Verwacht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 20 januari 2021
10

Stress vrij verhuizen

Fijn gesprek gehad met duidelijke prijsafspraak en ook prettig dat we de verhuisdozen in bruikleen kregen. Op de verhuis dag zelf werd er door een top team gezorgd dat onze inboedel snel en voorzichtig van adres wisselde. Echt een aanrader en mocht ik weer gaan verhuizen dan zal ik zeker opnieuw van hun diensten gebruik maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 17 januari 2021
10

Zeer prettige ervaring

We hadden zowel voor het demonteren als voor de inpakservice als voor het verhuizen zelf gekozen. Alles sloot goed op elkaar aan en het team is zeer prettig en adequaat om mee te werken. Denken goed mee. Als we opnieuw gaan verhuizen, kiezen we zeker weer voor dit bedrijf!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 11 januari 2021
10

Een snelle, vriendelijke en korrekte groep mensen, die het verhuizen ook beetje aangenaam maakte

Als ik ooit nog eens verhuis , zou ik zeker weer kiezen voor Sterk Verhuizingen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 30 december 2020
10

Akuraat gemotiveerd

Correct op tijd, leuke mensen, binnen opgegeven budget, zelfs 20% goedkoper. Bij de volgende verhuizing weer eerste keuze, top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 5 november 2020
10

Sterk Verhuizingen wordt STERK aanbevolen!

Sterk Verhuizingen heeft mijn bedrijfsinboedel snel, uitstekend en professioneel verhuisd. De crew is zeer vriendelijk en alles verliep van een leien dakje en zonder enige schade! Er werd zelfs hulp verleend bij het losmaken van ICT kabels die op een ingewikkelde manier waren gemonteerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 24 oktober 2020
10

Zorgeloze ervarig

Vriendelijk en beleefde mensen die snel en probleemloos werk verricht hebben. Volgende keer hoop ik weer op deze partij te kunnen rekenen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 23 oktober 2020
10

Relaxed en ontspannen verhuizen

Het was ontzettend fijn om van te voren alles in te pakken en de dozen zelf te voorzien van een sticker. Op de verhuisdag werd er hard gewerkt. Alle medewerkers waren vriendelijk en zorgzaam met onze spullen. Ook onze kasten zijn meeverhuisd en opgezet op hun nieuwe plek. Ideaal & echt een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eckelrade - 23 oktober 2020
10

Relaxed on the move

De 15e verhuizing en tot nu toe de meest relaxte. Een team dat (hard)werkt als een Zwitsers precisie uurwerk en de baas Johan Pasmans die goed bereikbaar is en nakomt wat hij belooft.Kortom voor herhaling varbaar. Chapeau!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geraedts - 23 oktober 2020
51 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Waarom Sterk Verhuizingen?

24/7 bereikbaar

Flexibel, ook in avonduren en weekenden

Hoog werktempo

Positieve instelling

Begeleiding op maat

Altijd een doordacht plan

Handige verhuistips

Vrijblijvende offerte binnen één dag

Stevig verhuismateriaal van hoge kwaliteit

Gratis verhuisdozen en verhuisdekens

Uitgebreid wagenpark en verhuislift

Internationale verhuizingen

Verhuizers gezocht? Ons sterke team staat voor u klaar.
Vraag nu een offerte aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN