Verhuisbedrijf Tongeren

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Tongeren dat u kan helpen bij uw verhuizing? Zoek niet verder! Sterk Verhuizingen is uw betrouwbare verhuispartner. Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en professionele dienstverlening. Of het nu gaat om een grote verhuizing of alleen het transport van enkele meubels, wij staan voor u klaar.

Schakel Sterk Verhuizingen in voor:

Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Senioren verhuizingen

Studenten verhuizingen

Internationale verhuizingen

Inboedelopslag & transport

Montageservice

Ontruimingen + afvoer overtollige spullen

Slotenservice

Verhuiswagen en/of verhuislift verhuur

91 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Een professioneel verhuisbedrijf in Tongeren

Als ervaren verhuisbedrijf begrijpen we dat verhuizen een belangrijke stap is in uw leven. Daarom zorgen wij ervoor dat uw verhuizing soepel en efficiënt verloopt. Ons team van vakkundige verhuizers is uitgerust met ruime verhuiswagens en moderne materialen om al uw waardevolle spullen veilig te verplaatsen. Ook bieden we diverse aanvullende diensten, zoals inboedelopslag, woningontruiming en slotenservice aan.

Waarom kiest u voor ons?

  • één aanspreekpunt die uw verhuizing coördineert
  • professionele verhuizers met veel ervaring
  • kennis van Tongeren en de omliggende regio
  • stevige verpakkingsmaterialen, gratis te leen
  • ruime verhuiswagens voor veilig transport
  • verhuisservice op maat met extra tips

Verhuisservice in Tongeren & omgeving

Sterk Verhuizingen is uw partner voor een zorgeloze verhuizing. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Door goed te luisteren naar uw wensen kunnen we een complete verhuisservice op maat bieden. Of u nu verhuist naar een nieuwe woning of naar een ander bedrijfspand, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Op die manier kunt u zich volledig richten op het settelen in uw nieuwe omgeving.

Veelgestelde vragen

De eerste keuze die u moet maken als u gaat verhuizen: alles zelf doen of een verhuisbedrijf inschakelen. Heeft u zelf niet de tijd, ervaring, mankracht of middelen? Dan is professionele begeleiding van een betrouwbaar verhuisbedrijf de beste optie. Sterk Verhuizingen biedt een verhuisservice op maat. Voor iedereen die niets liever wil dan zorgeloos verhuizen. Bij interesse kunt u contact opnemen.

Een verhuisbedrijf richt zich primair op het verhuizen van uw inboedel van de ene naar de andere plek. Daar komen vaak extra werkzaamheden bij kijken, zoals het (de)monteren van meubels, in- en uitpakken, inboedelopslag en ontruimingen. Op basis van uw wensen, bekijken wij hoe we u zo snel en efficiënt mogelijk kunnen verhuizen. Vragen? Neem contact op.

De kosten voor het inhuren van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de grootte van het pand, uw hoeveelheid spullen en het aantal verhuizers. De gemiddelde verhuiskosten lopen sterk uiteen. Daarom is het niet realistisch om zonder enige informatie een prijs te geven. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons voor een directe prijsindicatie.

In de meeste gevallen kunt u binnen 1 dag verhuizen. Een goede voorbereiding is het halve werk en voorkomt verhuisstress. Begin ongeveer 2 maanden op voorhand met plannen. Vraag op tijd een offerte aan en begin alvast met inpakken. Op onze website vindt u allerlei handige verhuistips. Verhuisdozen en -dekens kunt u gratis lenen. Hulp nodig? Contacteer Sterk Verhuizingen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u klaar om uw verhuizing in Tongeren te plannen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze website of bel ons rechtstreeks. We zorgen ervoor dat u een eerlijke en transparante prijs krijgt, zonder verborgen kosten. Laat ons de stress van het verhuizen wegnemen, zodat u zich kunt concentreren op het inrichten van uw nieuwe (werk)plek!

OFFERTE AANVRAGEN

Uw verhuisbedrijf in het zuiden en verder!

Wij zijn gevestigd in Maastricht, maar ons verhuisbedrijf is ook landelijk én internationaal actief. Onze belangrijkste werkgebieden in (Belgisch) Limburg zijn: