Verhuizen in de Coronacrisis? Sterk Verhuizingen regelt uw verhuizing: contactloos, veilig en verantwoord.

De Coronamaatregelen van de overheid zijn verlengd tot eind april. Ondanks deze moeilijke tijden staat Sterk Verhuizingen ook nu voor u klaar. Wij begrijpen dat u zich wellicht zorgen maakt om uw verhuizing. Maar wees gerust. Met een contactloze verhuizing kunnen uw verhuisplannen toch doorgaan. Ook in deze Coronacrisis. Alleen op een veilige en verantwoorde manier natuurlijk.

Welke hygiënemaatregelen nemen wij?

  • 1,5 meter afstand houden van elkaar (zoveel als mogelijk)
  • Geen handen schudden (helaas)
  • Handen regelmatig wassen met zeep
  • Papieren zakdoekjes gebruiken
  • Hoesten of niesen in de elleboog
  • Niet werken bij ziekteverschijnselen

Contactloos verhuizen: hoe werkt het?

Stap 1: Digitale verhuisofferte

Vraag geheel vrijblijvend een online offerte aan op onze website: https://sterkverhuizingen.nl/verhuisofferte-aanvragen/

Stap 2: Online afspraak

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een online afspraak.

Stap 3: Online inventarisatie

De inventarisatie vindt plaats via video. Wij leggen u precies uit hoe dit werkt. Vervolgens loopt u met uw telefoon of tablet door uw huis. Zo kunnen wij zien wat er allemaal verhuist moet worden. In de tussentijd stellen we vragen en bespreken we uw wensen. Zodra wij alle informatie verzameld hebben, ontvangt u van ons de offerte.

Stap 4: Verhuismaterialen

Het is ook mogelijk om handige verhuismaterialen, zoals dozen en dekens, contactloos bij u te leveren. Geef het bij ons aan wanneer u dit wenst.

Stap 5: Verhuisplan

Onze verhuiscoördinator werkt een strak verhuisplan voor u uit. Dit wordt op basis van uw wensen geheel op maat samengesteld. U ontvangt dit van ons per mail.

Stap 6: Sleuteloverdracht

Voor uw en onze veiligheid zal de sleuteloverdracht ook contactloos plaatsvinden. Samen maken we hier goede afspraken over.

Stap 7: Verhuizen

Maak uw spullen en meubels graag schoon voor de verhuizing. Op de verhuisdag verzoeken wij u om zelf niet aanwezig te zijn. Wellicht kunt u alvast in uw nieuwe huis vertoeven. Wij zorgen er dan voor dat uw oude woning wordt opgeruimd en afgesloten. In uw nieuwe huis zullen wij minimaal 1,5 tot 2 meter afstand van u houden. Ook vragen wij u om zelf niets te tillen. De betaling ontvangen wij gelieve achteraf per PIN.

Stap 8: Oppervlaktedesinfectie

Wanneer wij klaar zijn zorgen wij ervoor dat uw sleutel, dozen en meubels grondig gedesinfecteerd worden.

Verhuizing uitstellen

Toch uw verhuizing uitstellen in verband met ziekte of andere omstandigheden? Dan maken we graag nadere afspraken met u. Mocht u in de tussentijd opslag voor uw inboedel nodig hebben dan helpen we u daar ook bij. Wij beschikken over een grote opslagplaats in Maastricht.

Verhuizing annuleren

Mocht u besluiten om uw verhuizing te annuleren, dan rekenen wij – in tegenstelling tot onze collega-verhuisbedrijven – géén annuleringskosten. Service van de zaak 😉

Updates

Wanneer relevante maatregelen wijzigen, zullen wij u daarvan op de hoogte stellen. Voor meer informatie over COVID-19 kunt u altijd kijken op www.rivm.nl of www.rijksoverheid.nl. Zij bieden de meest actuele informatie. Heeft u vragen? Mail dan naar info@sterkverhuizingen.nl.

Samen staan we sterk tijdens deze onzekere Coronacrisis. Sterk verhuizingen wenst u veel succes en sterkte toe de komende tijd. En blijf gezond!