Verhuizen met Sterk Verhuizingen

Bij een verhuizing, groot of klein, komt veel kijken. Verhuizen kost tijd, energie en kan de nodige stress veroorzaken. Maar het kan ook anders. Bij Sterk Verhuizingen krijgt u een complete verhuisservice met begeleiding op maat. Want iedere verhuizing is uniek. Daarom zijn wij uw partner als het aankomt op zorgeloos verhuizen. Stel het u eens voor: verhuizen zonder stress en zonder gedoe. Dat wil toch iedereen?

Particuliere verhuisservice

Onze particuliere verhuisservice draait volledig om ontzorgen. Naast het verhuizen zelf, begeleiden we u van inpakken en ontruimen tot opslag en montage.

lees meer >

Zakelijke verhuisservice

Een bedrijfsverhuizing vergt een speciale aanpak. Met onze zakelijke verhuisservice bent u ervan verzekerd dat u er geen hinder van ondervindt.

lees meer >

Senioren verhuisservice

Onze senioren verhuisservice werkt net iets anders. Niet de snelheid van de verhuizing, maar de persoonlijke begeleiding staat voorop.

lees meer >

Studenten verhuisservice

Studenten verhuizen is een kwestie van efficiënt werken. Met de studenten verhuisservice gebeurt dit snel en tegen een voordelige prijs.

lees meer >

Internationale verhuisservice

Met onze internationale verhuisservice ontlasten we u van begin tot eind. Eventuele ontruimingen, transport en inboedelopslag wordt direct voor u geregeld.

lees meer >

Verhuistips

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voordat uw verhuizing plaatsvindt, is het belangrijk om rekening te houden met in- en uitpakken, planning en transport. Daarom geven we 5 handige verhuistips die u veel tijd en geld kunnen besparen, maar ook zorgen voor een probleemloze verhuizing.

  1. Geef elke kamer een cijfer. Zet tijdens het inpakken het cijfer op de verhuisdoos van die kamer. Zo kunt u de dozen makkelijk terugvinden.
  2. Combineer breekbare voorwerpen met zachte spullen, zoals beddengoed en handdoeken. Zorg er wel voor dat de doos nog makkelijk te tillen is.
  3. Bespaar niet op verhuismateriaal. De kwaliteit is heel belangrijk. U kunt onze verhuisdozen en verhuisdekens gratis lenen.
  4. Stop goede kleren in garderobedozen, zodat ze aan de hanger kunnen blijven en niet kreuken. Dat bespaart u een hoop strijkwerk. U kunt onze garderobedoos gratis lenen.
  5. Zorg voor goede bescherming en schone verhuisdekens om uw meubels af te dekken. Ook deze kunt u gratis van ons lenen.

Hulp nodig met verhuizen? Vraag nu een offerte aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN