Bedrijfsverhuizing

Gaat u naar een nieuw kantoor of andere afdeling verhuizen? We nemen uw bedrijfsverhuizing helemaal uit handen, zodat u er geen hinder van ondervindt. Ons verhuisbedrijf heeft de benodigde ervaring en beschikt over verhuismateriaal van goede kwaliteit. Bovendien doen we niets zonder een doordacht plan. Of het nu gaat om een externe of interne verhuizing. We zorgen ervoor dat uw bedrijfsverhuizing snel en soepel verloopt. Uiteraard zonder verstoring van uw dagelijkse bedrijfsvoering. Op vrijdag verhuizen betekent op maandag weer werken! Alsof er niets veranderd is.

Bedrijfsverhuizing met verhuiswagen van Sterk Verhuizingen
Bedrijfsverhuizing door Sterk Verhuizingen Maastricht-Eijsden

Onze werkwijze

De eerste stap bij een bedrijfsverhuizing is het plannen van een inventarisatiebezoek. Wanneer het u uitkomt, komen we langs voor een kennismaking. Een opname aan kantoor doen we altijd, omdat de inventarisatie van de inboedel erg belangrijk is voor het samenstellen van een goed plan en juist kostenplaatje. We kijken onder andere naar de kantoorinrichting en hoeveel apparatuur er staat. Vervolgens bepalen we welke verhuismaterialen het meest geschikt zijn, en of de verhuizing in een dag kan plaatsvinden.

We zullen u een aantal vragen stellen, om uw wensen en behoeften zo helder mogelijk te krijgen. Ook geven we u enkele handige verhuistips die ervoor zorgen dat u goed voorbereid bent op uw bedrijfsverhuizing. Onze ervaring is dat bedrijven daar veel aan hebben. Wanneer we een indruk hebben van wat we kunnen verwachten, sturen we u een inschatting van de verhuiskosten in een vrijblijvende offerte op maat. Als deze akkoord is, gaan we volgens afspraak voor u aan de slag.

Overige services

Naast onze zakelijke verhuisservice hebben we u nog meer te bieden, zoals een handyman voor (de)montage van uw meubels of apparatuur en andere klusjes, een opslagplaats voor uw inboedel of het bezemschoon opleveren van het pand. Want we willen verhuizen ontspannen en vooral gemakkelijk voor u maken.

Verhuistips

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voordat uw verhuizing plaatsvindt, is het belangrijk om rekening te houden met in- en uitpakken, planning en transport. Daarom geven we 5 handige verhuistips die u veel tijd en geld kunnen besparen, maar ook zorgen voor een probleemloze verhuizing.

  1. Geef elke kamer een cijfer. Zet tijdens het inpakken het cijfer op de verhuisdoos van die kamer. Zo kunt u de dozen makkelijk terugvinden.
  2. Combineer breekbare voorwerpen met zachte spullen, zoals handdoeken. Zorg er wel voor dat de doos nog makkelijk te tillen is.
  3. Bespaar niet op verhuismateriaal. De kwaliteit is heel belangrijk. U kunt onze verhuisdozen en verhuisdekens gratis lenen.
  4. Hergebruik zo veel mogelijk de originele verpakking van de apparatuur. Deze zijn al voorzien van schokdempers en kunnen veilig vervoerd worden.
  5. Houd brandbare spullen, zoals chemische schoonmaakmiddelen, apart en sluit ze niet geheel af in een doos. Zet deze niet zomaar overal tussen.

Hulp nodig met uw bedrijfsverhuizing? Vraag nu een offerte aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN