Zakelijke verhuizing

Gaat u naar een nieuw kantoor of andere afdeling verhuizen? Wij nemen uw zakelijke verhuizing helemaal uit handen, zodat u er geen hinder van ondervindt. Ons verhuisbedrijf heeft de benodigde ervaring en beschikt over verhuismateriaal van goede kwaliteit. Bovendien doen we niets zonder een doordacht plan. Of het nu gaat om een grote of kleine verhuizing. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsverhuizing snel en soepel verloopt. Uiteraard zonder verstoring van uw dagelijkse bedrijfsvoering. Op vrijdag verhuizen betekent op maandag weer werken! Alsof er niets veranderd is.

Onze werkwijze

De eerste stap bij een zakelijke verhuizing is het plannen van een inventarisatiebezoek. Wanneer het u uitkomt, komen we langs voor een persoonlijke kennismaking. Een opname aan kantoor doen we altijd, omdat de inventarisatie van de inboedel erg belangrijk is voor het samenstellen van een goed plan en een juist kostenplaatje. Wij kijken onder andere naar de kantoorinrichting, de bureaus en de hoeveelheid apparatuur. Vervolgens bepalen we welke verhuismaterialen het meest geschikt zijn. En overleggen we wat het beste moment voor u is om alles te verhuizen.

Wij stellen enkele belangrijke vragen, om uw wensen en behoeften zo helder mogelijk te krijgen. Ook geven we u handige verhuistips die ervoor zorgen dat u goed voorbereid bent op uw bedrijfsverhuizing. Onze ervaring is dat bedrijven daar veel aan hebben. Wanneer we een goede indruk hebben van wat we kunnen verwachten, sturen we u een inschatting van de verhuiskosten in een vrijblijvende offerte op maat. Als deze akkoord is, gaan we volgens afspraak voor u aan de slag.

Overige services

Naast onze zakelijke verhuisservice hebben we u nog meer te bieden, zoals (de)montage van uw bureaus en/of apparatuur en andere handyman klusjes, een tijdelijke opslagplaats of het bezemschoon opleveren van het bedrijfspand. Want we willen verhuizen ontspannen en vooral gemakkelijk voor u maken.

Verhuistips

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voordat uw verhuizing plaatsvindt, is het belangrijk om rekening te houden met in- en uitpakken, planning en transport. Daarom geven wij 5 handige verhuistips die u veel tijd én geld kunnen besparen, maar ook zorgen voor een probleemloze verhuizing.

  1. Geef elke kamer een cijfer. Zet tijdens het inpakken het cijfer op de verhuisdoos van die kamer. Zo kunt u de dozen makkelijk terugvinden.
  2. Combineer breekbare voorwerpen met zachte spullen, zoals handdoeken. Zorg er wel voor dat de doos nog makkelijk te tillen is.
  3. Bespaar niet op verhuismateriaal. De kwaliteit is heel belangrijk. U kunt onze verhuisdozen en verhuisdekens gratis lenen.
  4. Hergebruik zo veel mogelijk de originele verpakking van de apparatuur. Deze zijn al voorzien van schokdempers en kunnen veilig vervoerd worden.
  5. Houd brandbare spullen, zoals chemische schoonmaakmiddelen, apart en sluit ze niet geheel af in een doos. Zet deze niet zomaar overal tussen.

Hulp nodig met uw zakelijke verhuizing? Vraag nu een offerte aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN